Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون خواجه‌علی گفت: خلط ته حلق عمدتا ناشی از حساسیت مجاری تنفسی فوقانی است که به آن رینیت آلرژیک گفته می‌شود، در این مورد باید از دلایلی که باعث تشدید حساسیت می‌شود ازجمله استعمال قلیان، سیگار، گرد و غبار، استفاده از برخی داروها و... دوری کرد، درمان داوریی هم می‌تواند برای بهبود حساسیت کمک‌کننده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فریدون خواجه علی، فوق تخصص ریه و مجاری تنفسی در گفت‌وگو با جهانبین نیوز؛ اظهار کرد: اگر سرفه یک یا بیشتر از یک ماه به طول بیانجامد دیگر به دلیل کرونا نیست، بیماری کرونا بهبود یافته اما عوارض این بیماری که همان حساس شدن ریه است همچنان باقی است که با دارو این عوارض و سرفه‌ها بهبود می‌یابد. 
وی افزود: حساسیت ریه می‌تواند باعث بروز سرفه مزمن شود و البته این حساسیت می‌تواند عامل رفلاکس، برگشت اسید معده و... نیز باشد. 
فوق تخصص ریه و مجاری تنفسی ادامه داد: خلط ته حلق عمدتا ناشی از حساسیت مجاری تنفسی فوقانی است که به آن رینیت آلرژیک گفته می‌شود، در این مورد باید از دلایلی که باعث تشدید حساسیت می‌شود ازجمله استعمال قلیان، سیگار، گرد و غبار، استفاده از برخی داروها و... دوری کرد، درمان داوریی هم می‌تواند برای بهبود حساسیت کمک کننده باشد. 
خواجه علی عنوان کرد: سویه اُمیکرون باعث ایمنی در بدن فرد بهبودیافته می‌شود اما این شخص ممکن است به سوش‌های دیگر این بیماری که شناسایی شده‌اند و خفیف‌تر هم هستند مبتلا شود. 
وی خاطرنشان کرد: همچنین سویه اُمیکرون می‌تواند ریه را نیز درگیر کند اما خوشبختانه تمایل آن به درگیری ریه بسیار کمتر است و بیماران مبتلا در وضعیت حادی قرار نمی‌گیرند ولی به هر حال باید به پزشک مراجعه شود تا درمان به موقع خطرات آن کمتر شود. 
فوق تخصص ریه و مجاری تنفسی اضافه کرد: سابقه برونشیت نمی‌تواند ریسک بالایی برای ابتلا به کرونا و سویه‌های آن باشد، این افراد همچون دیگر افراد باید به موقع واکسن خود را تزریق کنند. 
خواجه علی بیان کرد: برخی عوارض کرونا بعد از بهبود فرد از این بیماری باقی می‌ماند، که به آن کرونای طول کشیده یا  long Covid گفته می‌شود، که با درمان دارویی این علائم از بین می‌رود.
وی تاکید کرد: گرفتگی صدا و آبریزش بینی از علائم آلرژی است و بسیاری از بیماران که آسم دارند این علائم حساسیت را نیز دارند.
 
انتهای پیام/
 

منبع: دانا

کلیدواژه: مجاری تنفسی خواجه علی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۲۴۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهردار: بارش‌های دزفول ۳ برابر بیشتر از پیش بینی هواشناسی بود

آفتاب‌‌نیوز :

محمد عتاب اهوازی بامداد روز جمعه افزود: پیرو پیش بینی‌های هواشناسی برای بارش باران در روز‌های پنجشنبه و جمعه، ستاد مدیریت بحران تشکیل و شهرداری دزفول در آماده باش کامل قرار داشت. میزان بارش‌های پیش بینی شده هواشناسی برای دزفول در روز پنجشنبه بین ۳۵ تا ۴۰ میلیمتر بود و این در حالی است که ۱۱۵ میلی متر بارندگی آن هم در کمتر از سه ساعت در این شهر ثبت شد.

۹ نقطه دزفول دچار مشکل جدی شد

شهردار دزفول این حجم بارش را در تاریخ چند دهه اخیر دزفول بی سابقه دانست و گفت: وقوع این بارندگی پرحجم در زمان اندک موجب شد تا حجم آورد آب باران بسیار بیشتر از ظرفیت شبکه دفع آب‌های سطحی دزفول باشد که این موضوع برخی مناطق شهر را دچار چالش کرد.

وی با بیان اینکه ۹ نقطه دزفول در این بارندگی‌ها با مشکل جدی مواجه شدند، افزود: حل مشکل مناطقی که درگیر آب گرفتگی حاد شدند در دستور کار شهرداری قرار گرفته است و برنامه ریزی برای اصلاح مسایل فنی این مناطق به عنوان اولویت امسال پیگیر می‌شود.

خسارات وارد شده به ۳۰ منزل مسکونی جبران می‌شود

عتاب اهوازی بیان کرد: متاسفانه ورود آب به بیش از ۳۰ خانه در دزفول خسارت وارد کرد که در بازدید‌های میدانی از این منازل، جبران خسارات این خانواده‌ها در دستور کار قرار گرفت.

وی با تجلیل از نقش آفرینی همه دستگاه‌های عملیاتی، امدادی، خدماتی، نظامی و تیم‌های مردمی و جهادی در عملیات بزرگ دفع آب گرفتگی معابر دزفول افزود: بسیج امکانات و هم افزایی بین دستگاه‌های شهرستان به دلیل حضور میدانی فرماندار دزفول موجب شد تا معابر دزفول در کمتر از سه ساعت به شراط عادی بازگردند.

شهردار دزفول گفت: به دلیل حجم بالای آب گرفتگی‌های معابر، به کارگیری تجهیزات و نفربر‌های تیپ ۲۹۲ زرهی دزفول برای سرعت بخشی به امدادرسانی به خودرو‌های گرفتار در آب گرفتگی‌ها ضروری بود که پس از اعلام درخواست از فرماندهی این تیپ، تمام امکانات ارتش در کمترین زمان به کمک شهرداری آمد.

وی با اشاره به مشارکت ۵۰۰ نفر از کارکنان شهرداری دزفول در عملیات دفع آب‌های سطحی ناشی از بارندگی امروز افزود: موج هم افزایی و همدلی میان تمام تیم‌های عملیاتی، امدادی و خدماتی از دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف از جمله شرکت آبفا، ارتش، ناحیه مقاومت بسیج و سپاه در این عملیات مثال زدنی بود.

بارش ۱۱۵ میلیمتر باران در سه ساعت در دزفول باعث آبگرفتگی شدید معابر شهری و مسدود شدن تعدادی از زیرگذر‌های این شهر شد و تردد شهروندان را با مشکل همراه کرد.

طبق اعلام هواشناسی صفی آباد دزفول میزان بارندگی امروز پنجشنبه تا ساعت ۱۵ به نزدیک ۱۱۵ میلیمتر رسید.

با توجه به گستردگی آب گرفتگی‌های معابر و گرفتار شدن تعداد زیادی از خودرو‌ها در سطح معابر علاوه بر امکانات دستگاه‌های خدماتی و عملیاتی، نفربر‌های تیپ ۲۹۲ زرهی و خودرو‌های سپاه نیز به کمک شهروندان آمدند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • شهردار: بارش‌های دزفول ۳ برابر بیشتر از پیش بینی هواشناسی بود
  • بارش‌های دزفول سه برابر بیشتر از پیش بینی هواشناسی بود
  • بارش‌های دزفول ۳ برابر بیشتر از پیش‌بینی هواشناسی بود
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند
  • مواد غذایی که آلرژی بهاری را کاهش می‌دهند
  • «اگزمای بهاره» چیست و برای مقابله با آن چه باید کرد؟
  • با التهاب چشم، ناشی از حساسیت چه کنیم‌؟
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • پیش‌بینی برداشت بالغ بر ۵۷۵ هزار تن‌ گندم آبی در خراسان رضوی
  • برای خلاص شدن از آلرژی‌های بهاری چه کنیم؟