Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@19:32:41 GMT

با صدای‌تان مهربان باشید

تاریخ انتشار: ۲۶ فروردین ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۴۳۸۴۵۷

با صدای‌تان مهربان باشید

عضو هیئت علمی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تاکید بر اهمیت بهداشت صدا و جلوگیری از بروز مشکلات صوتی گفت: باید با صدا مهربان باشیم.

به گزارش ایسنا، هوشنگ دادگر با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی صدا گفت: 16 آپریل یا 27 فروردین هر سال مصادف با روز جهانی صدا است. هدف از مراسم این روز افزایش آگاهی عمومی از نقش صدا در ارتباطات انسانی، کیفیت صدا و بیماری‌های مرتبط با آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با صدای‌تان مهربان باشید، شعار امسال این پویش جهانی است.

عضو هیئت علمی دانشکده توانبخشی تهران تصریح کرد: صدای افراد مانند اثر انگشت منحصر بفرد است و لازم است که علاوه بر عموم جامعه، افرادی که از صدا به صورت حرفه‌ای استفاده می‌کنند، مراقب صدا و حنجره‌شان باشند.

وی اظهار کرد: افراد باید تغییرات صدای خود از جمله گرفتگی صدا را جدی بگیرند و از رفتارهای صوتی آسیب‌زا مثل فریاد زدن، کشیدن سیگار و پاک کردن گلو پرهیز کرده و بهداشت صوتی را مراعات کنند.

بنابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، دکتر دادگر افزود: سرطان حنجره در دهه چهارم تا ششم زندگی بیشتر شایع است. علائم این سرطان به صورت اختلال در تکلم و گرفتگی صدا بروز می‌کند و در مرحله پیشرفته می‌تواند سایر حوزه‌های زندگی فرد مثل بلع غذا را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

دبیر انجمن علمی گفتاردرمانی ایران گفت: تشخیص زودهنگام برای موفقیت درمان بسیار ضروری‌ است و توجه به علایم اولیه از جمله تغییرات در صدا، به تشخیص زودهنگام کمک می‌کند.

وی تصریح کرد: افراد در صورتی که با علائم گرفتگی صدا، نفس آلودگی صوت، صدای خشن، مشکل در بلندی صدا مواجه شدند باید با گفتاردرمان و پزشک متخصص مشورت کنند.

عضو هیئت علمی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: افراد جوان که دچار گرفتگی صدا بیش از دو هفته می‌شوند نیز باید نسبت به علائم بیماری خود حساس بوده و برای معاینات اولیه با گفتاردرمان مشورت کنند.

این استاد گفتاردرمانی تاکید کرد: کاربران حرفه‌ای صوت از جمله قاریان، مداحان و خوانندگان بیشتر در معرض آسیب‌های صوتی هستند و توصیه می‌شود در برنامه‌های آموزشی از نظرات تخصصی گفتاردرمان‌ها استفاده کنند.

وی گفت: خوشبختانه در حال حاضر ابزار و تجهیزات تخصصی خوبی در گفتاردرمانی برای تشخیص و درمان اینگونه از اختلالات وجود دارد.

دادگر تاکید کرد: دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی آماده ارایه خدمات تیمی و تخصصی توانبخشی به این گروه از بیماران و سایر افراد دچار اختلالات گفتار و زبان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حنجره سلامت گفتاردرماني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۳۸۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد

به گزارش خبرگزاری مهر، پیمان نامدار در حاشیه بازدید از خدمات دندانپزشکی گروه جهادی الکفیل و هلال احمر در مجموعه ورزشی انقلاب زنجان گفت: خوشبختانه یکی از اهداف جمعیت در آستانه روز جهانی صلیب سرخ و هفته هلال احمر تحت مدیریت ریاست این مجموعه در سطح کشور این بوده که بتوانیم حمایت اجتماعی و اعتماد مردمی را تقویت کنیم.

وی اظهار داشت: امروز می‌بینیم تعداد زیادی داوطلب و جوان به عنوان کار مشترک گروه جهادی و به عنوان داوطلب هلال احمر در کنار هم قرار گرفته‌اند تا خدمات بسیار ارزنده‌ای را در حوزه بهداشت و درمان‌های تخصصی پزشکی، حمایت‌های روانی کودکان، مشاوره‌های اجتماعی و خدمات دندانپزشکی در کاری جهادی و مشترک با کمیته امداد امام خمینی و گروه جهادی الکفیل ارائه می‌دهند.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: خوشبختانه در بازدیدی که انجام شد، تمامی استاندارهای لازم در این مکان رعایت شده و هموطنانی که مراجعه می‌کنند کمترین دغدغه را دارند چرا که متخصصان خوب، بهداشت حرفه ای، تجهیزات مصرفی دندانپزشکی مصرفی و شرایط مورد نیاز فراهم شده است.

نامدار خاطرنشان کرد: انجام همه این فعالیت‌ها به این منظور داشتن آمادگی و همدلی در جامعه است.

وی ادامه داد: در کنار این فعالیت‌ها، آموزش‌های بسیار خوب تخصصی در حوزه مدیریت بحران، پیشگیری از آسیب‌ها و کمک‌های اولیه توسط مربیان هلال احمر ارائه داده می‌شود.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: امید داریم که این ارتباطات و همکاری‌های مردمی که به طور معمول به نام هلال احمر رقم می‌خورد همه در کنار هم برای رضایت مخلوق و در نهایت در جهت رضایت خالق کنار هم تلاش می‌کنیم.

نامدار تاکید کرد: کسانی که با جمعیت هلال احمر همکاری می‌کنند عشق خدمت به مخلوق، آب و خاک را از آموزه‌های دینی آموخته اند و درس ایثار و استقامت را به مردم می‌دهد و در درونشان عشق به خالق و مخلوق را دارند.

وی یادآوری کرد: کسانی که از کودکی و سال‌های دور وارد جمعیت هلال احمر شدند که در زمان حاضر از خیرین جمعیت هلال‌احمر هستند و کسانی که در سال‌های اخیر وارد مجموعه شده‌اند احساس مفید بودن در جامعه را دارند.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: خوشبختانه در ۲ سال اخیر موفق شدیم بیش از ۳ میلیون عضو داوطلب و جوان در سطح کشور جذب جمعیت هلال احمر کنیم که از حدود ۴۰۰ هزار نفر به این عدد رسیده‌ایم و این عددی بزرگ است.

نامدار با بیان اینکه علاقمندانی که عضو هلال احمر می‌شوند از آموزش‌ها بهرمند می‌شود، تاکید کرد: از خدمات و تخصص اعضا در این مجموعه استفاده می‌شود و از طرفی با ورود به جمع خانواده بزرگ هلال احمر در مسیری فراتر از ابعاد سیاستی و اقتصادی قرار می‌گیرند و می‌توانند دنیای بهتری برای همنوعان خود بسازند.

وی ادامه داد: جمعیت هلال جمهوری اسلامی بر اساس تکالیفی که در اساسنامه وزین آن وجود دارد کمک به امر سلامت بویژه به اقشار آسیب پذیر را بر عهده دارد این فعالیت در مواقع بحرانی و غیر بحران، در داخل و خارج از کشوری تعریف شده است.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: بر اساس این تکالیف در حوزه توانبخشی قدمتی بیشتر از ۶۰ سال در هلال احمر دارد تلاش حوزه معاونت درمان، گسترش خدمات به سمت خودکفایی در تولید تجهیزات و دانش‌های روز است.

مراکز توانبخشی هلال احمر به ۲۲۰ واحد در سطح کشور افزایش یافته است

نامدار خاطرنشان کرد: بر این اساس طی ۲ و سال نیم گذشته موفق شده ایم ۱۹۳ واحد توانبخشی به ۲۲۰ واحد در سطح کشور افزایش دهیم و اولویت با مناطق کم برخوردار است تا بتوانیم هموطنان را در این مناطق را پوشش دهیم.

وی تاکید کرد: امروزه جمعیت هلال‌احمر به سمت ایجاد کلینیک‌های چند تخصصی برای سالمندان، بیماران ام اس، بیماران اسکلتی -عضلانی و بیمارانی است که دچار سکته مغزی هستند تا خدمات را به صورت تخصصی خدمات ارائه دهیم.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: بر این پایه ارتباطات خوبی با حوزه فدراسیون جهانی صلیب سرخ و هلال احمر و کمیته بین‌المللی انجام شده است در طی یک سال گذشته ما موفق شدیم ۴ دوره بین‌المللی برای همکاران ارتوپدی فنی در تهران برگزار کنیم تا بتوانند با دانش روز دنیا برای ساخت تجهیزات کمکی ستون فقرات داشته باشند.

نامدار افزود: با کمک معاونت علمی - فناوری ریاست جمهوری و مرکز پژوهش‌های ملی صنعتی ایران توانسته‌ایم یک سری از قطعات و تجهیزاتی مصرفی که تا الان وارداتی بوده توسط شرکت‌های دانش بنیان تولید کنیم.

وی خاطرنشان کرد: برای نخستین بار در کشور، ۲ شرکت دانش بنیان دست مایوالکترونیک به عنوان اولین دست الکترونیک مصنوعی در مرکز توانبخشی در حال تست است که بعد از طی مراحل به تولید انبوه خواهد رسید و نیازهای کشور در این حوزه به خودکفایی خواهد رسید.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: یکی از اهداف جمعیت هلال احمر توسعه مراکز دیالیز و کموتراپی با شیمی درمانی برای بیماران در استان‌هایی است که نیاز دارند.

نامدار یادآوری کرد: در این زمینه هماهنگی با دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شده که با کمک و مدیریت جمعیت هلال احمر استان‌ها مکان‌های مورد نیاز ارائه خدمات هستند شناسایی و مشخص شوند و این مکان‌ها توسط جمعیت هلال‌احمر تجهیزات آنها تأمین و راه اندازی شود.

وی افزود: یکی از استان‌هایی که در اولویت راه اندازی تجهیزات بسیار مدرن و خوب دیالیز برای خدمت به مردم، استان زنجان می‌باشد که با کمک مدیر عامل جهادی جمعیت هلال‌احمر این استان به زودی در سال جدید شاهد افتتاح آن خواهیم بود.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور گفت: این اردوی جهادی که یکی از بزرگترین اردوی های درمانی و خدماتی به صورت داوطلب محور و با همکاری همه گروه‌های جهادی و سازمان‌های خدمت رسان مرتبط و معاونت‌های جمعیت از جمله جوانان، داوطلبان، آموزش، لجستیک، بهداشت و درمان، امداد و نجات است که این همگرایی خوب به همت مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان انجام شده است.

گفتنی است، بازدید از روند ارائه خدمات در برنامه جهادی ارائه خدمات دندانپزشکی الکفیل، بازدید از مرکز جامع توانبخشی زنجان، داروخانه، درمانگاه و شرکت در جلسه شورای معاونین از برنامه‌های سفر یک روزه معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر کشور و مدیر کل سلامت خارج از کشور هلال احمر به زنجان است.

کد خبر 6094805

دیگر خبرها

  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی
  • مراقب این قاتل خاموش باشید
  • مراقب فشار خون، این قاتل خاموش باشید
  • مراقب قاتل خاموش باشید
  • شاید لازم باشد مهندسان دروس علوم انسانی را پاس کنند!
  • «دست مایو الکترونیک»در هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • دست مایوالکترونیک توسط مرکز توانبخشی هلال احمر به تولید انبوه می رسد
  • مراقب قاتل خاموش باشید/ افراد بالغ باید غربالگری فشارخون شوند
  • آغاز پویش دست‌های مهربان در کردستان
  • هشدار به خریداران امتیاز مسکن دولتی | مراقب سلب امتیاز باشید!