Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ پاسخ سوالاتی که کاربران باشگاه خبرنگاران در قسمت «کلینیک آنلاین» مطرح کرده بودند، منتشر شد، شما هم می‌توانید با مراجعه به کلینیک باشگاه خبرنگاران و طرح سوالات خود، پاسخ را از پزشکان مربوطه دریافت کنید.

کامران خداکرمی متخصص گوش، حلق و بینی  به  سوالات شما در زمینه «گرفنگی صدا» پاسخ داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوال: مدتی است صدایم می‌گیرد و مدام باید سرفه کنم تا صدایم صاف شود؛ گاهی وقت‌ها هم صاف نمی‌شود و گلویم حسابی به خاطر سرفه‌های زیادم درد می‌گیرد، علت آن چیست؟

جواب: اگر صدایتان به طور دائم خش ندارد و فقط گاهی اوقات صدایتان می‌گیرد، معمولا مریوط یه سینوزیت و مشکلات بازگشت اسید معده است، متخصص گوش، حلق و بینی با یک معاینه ساده متوجه مشکل خواهد شد و به راحتی می‌توان اقدام به درمان کرد.

سوال:  پسری 28 ساله هستم، تن صدایم بد و شبیه صدای زنانه است؛ بیشتر اوقات اطرافیانم متوجه نمی‌شوند دقیقا چه می‌گویم و می‌گویند شل حرف میزنی، بعضی وقتا انگار از دماغ و به صورت آدم خسته حرف می‌زنم، بعضی حرفا را هم گاهی نمی‌توانم درست تلفظ کنم و صحبتم بریده بریده و کُند می‌شود، راه حل آن چیست و آیا درمان دارد؟، بنده آتروفی مخچه هم دارم، آیا ممکن است این تن صدا و نحوه حرف زدنم به خاطر مشکل مخچه‌ام باشد؟ 

جواب: می‌تواند از عوارض بیماری مخچه باشد؛ گفتار درمانی در این باره  بسیار موثر است و این تخصص در بیمارستان های مختلف وجود دارند و تمرینات را انجام دهید تا بهبود کامل شود.

سوال: معلم هستم و در زمان تدریس فشار زیادی به حنجره و تارهای صوتی‌ام وارد می‌شود، به طوری که بعد از تعطیلی مدرسه مقداری گلو درد و گرفتگی صدا دارم، آیا این کار می‌تواند در دراز مدت اثرات نامطلوب بر سلامت تارهای صوتی بگذارد یا باعث ایجاد بیماری‌های دیگر شود؟، برای محافظت از آسیب رسیدن به تارهای صوتی و پیشگیری چه توصیه‌ای دارید؟

جواب: نشان دهنده این است که به خوبی نمی‌توانید از حنجره استفاده کنید؛ در دراز مدت می‌تواند خستگی و گره تارهای صوتی ایجاد کند، باعث می‌شود در بیان کلمات دچار مشکل شوید، حتما به گفتار درمان مراجعه کنید و تا بهبودی کامل درمان را قطع نکنید.

سوال: نزدیک به 2 سال است که دچار گرفتگی صدا شده‌ام و نمی‌توانم کسی را از دور صدا بزنم؛ چند بار هم به دکترمراجعه کرده‌ام، علت آن چیست؟

جواب: حتما باید حجنجره با دستگاه استروبوسکوپ بررسی شود و از تارهای صوتی عکسبرداری شود و توسط گوش، حلق و بینی انجام می‌شود.

سوال: دخترم در زمان بچگی رفلاکس شیر زیاد داشته است، بعد بر طرف شدن،گرفتگی صدا به صورت خفیف پیدا کرد و الان در اکثر مواقع تن صدای بالایی دارد که بعضی اوقات مجبور است با صدایی بالا صحبت کند، آیا راه درمان دارد؟

جواب: رفلاکس می‌تواند گرفتگی ایجاد کند؛ بایداز ابتدا درمان شود، یعنی اسید معده درمان شود و بعد به گفتار درمان مراجعه کنید تا گرفتگی صدا کامل رفع شود و در نهایت ممکن است نیاز به عمل جراحی باشد.

سوال: یک ماه پیش سرما خوردم و الان چند هفته‌ای می‌شود که سرماخوردگیم تمام شده است ولی کمی که صحبت می‌کنم صدایم می‌گیرد و باید سرفه کنم تا صدایم درست شود، علت آن چیست؟

جواب: طبیعی است و تا چند هفته زمان می‌برد که درمان کامل شود، توصیه می‌شود مواد غذایی لعاب دار استفاده شود تا 2 الی سه هفته آینده باید درمان شوید اگر درمان کامل نشد برای ادامه درمان به متخصص گوش، حلق و بینی مراجعه کنید.

سوال: در گذشته صدای صافی داشتم و قرآن و دعا را به راحتی و با صدای خوش می‌خواندم ولی مدتی است که گلویم عفونت دارد و صدام می‌گیرد، به خصوص صبح‌ها که بیدار می‌شوم خلط گلو دارم، احساس می‌کنم حنجره‌ام آسیب دیده است علت آن چیست؟

جواب: برخی افراد به تورم و التهاب در ناحیه گوش، عفونت می‌گویند در حالی که ممکن است هیچ گونه عفونتی نباشد و فقط مربوط به اسید معده باشد، بنابراین توصیه می‌شود حتما به متخصص گوش، حلق و بینی مراجعه کنید تا بررسی شود آیا اسید معده زیاد شده است یا سینوزیت مزمن دارید؟ با درمان دارویی می‌توان این مشکل را حل کرد.

سوال: ۱۷ ساله هستم و تن صدایم خیلی پایین است، طوری که همه می‌گویند بلندتر حرف بزن و باید صدامو صاف کنم بعد حرف بزنم و اینکه نمی‌توانم تن‌ صدامو بالا ببرم  و از راه دور صدا کنم، علت آن چیست؟

جواب: آناتومی بدن برخی طوری است که نمی‌توانند تن صدای خود را افزایش دهند، توصیه می‌شود به کارشناس گفتار درمانی مراجعه کنید که در مراکز بهداشتی، هلال احمر و مراکزی که کارهای توانبخشی انجام می‌دهند وجود دارد.

سوال: نوه‌ای 14 ساله دارم مدتی است که گرفتگی صدا دارد، سونوگرافی حنجره هم انجام دادم و کمی حنجره‌اش تورم داشته است، با مصرف دارو کمی بهتر شد ولی با اتمام داروها دوباره صدایش بدتر شد، علت و درمان آن چیست؟

جواب: از حنجره اسکرین اسکوپی انجام می‌دهند که با دستگاه از داخل دهان و تارهای صوتی مشاهده می‌شود، اگر پزشک متخصص این کار را انجام داده و تشخیص بیماری دهد؛ باید عمل شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۳۵۲۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سابقه نامزدتان را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید

به گزارش همشهری‌آنلاین، محسن اسلامی در گفت‌وگویی با اشاره به آمادگی وزارت کشور برای برپایی انتخابات دور دوم دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گفت: این دور از انتخابات در ۱۵ استان کشور برگزار می‌شود، در ۲۲ حوزه انتخابیه ۱۱ هزار و ۵۰۰ شعبه اخذ رای در نظر گرفته شده است. انتخابات ۲۱ اردیبهشت، در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود. وزارت کشور برای این ۸ حوزه، تعرفه کاغذی هم ارسال کرده که در صورت بروز هرگونه مشکلی، شیوه رای گیری در آن حوزه تغییر خواهد کرد.

وی با اشاره به شکل برگه تعرفه‌های رای، گفت: در مرحله اول به دلیل برگزاری همزمان انتخابات دوازدهمین دوره مجلس و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، تعرفه‌ها یکپارچه بود، اما در مرحله دوم فقط برگه تعرفه رای مختص انتخابات مجلس است، بر این اساس تعرفه دور دوم انتخابات کوچک‌تر و به سبک ایرانی اسلامی طراحی و به استان‌های مربوط چاپ و ارسال شده است و درباره تعرفه‌های انتخاباتی مشکلی وجود ندارد.

وی ادامه داد: تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی از ساعت صفر بامداد ۱۳ اردیبهشت در فضای حقیقی و مجازی آغاز شد و به مدت یک هفته ادامه دارد. دستورالعمل تبلیغات و قانون مرتبط با تبلیغاتی که در مرحله اول اطلاع‌رسانی شده، ملاک خواهد بود، لذا از نامزدها انتخابات می‌خواهیم بر اساس آن عمل کنند. نامزدهای انتخابات حتما باید وارد سامانه مالی انتخابات شوند و منابعی که برای تبلیغات در اختیار گرفته اند ثبت کنند، همچنین نامزدها سعی کنند هزینه‌های انتخاباتیشان از سقف مصوب بالاتر نرود. سامانه انتخاب ایران، برای اطلاع مردم از زندگینامه، شرح حال و سوابق نامزدهای دوازهمین دوره انتخابات مجلس در نظر گرفته شده است و مردم می‌توانند با مراجعه به این سایت از سابقه کاری نامزدهای مورد نظر خود مطلع شوند.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور تاکید کرد: کسانی می‌توانند در مرحله دوم رای بدهند که حتما در دور اول در همان حوزه انتخابیه رای داده باشند و یا اصلا در کل کشور رای نداده باشند.

کد خبر 848872 منبع: ایسنا برچسب‌ها وزارت کشور خبر ویژه مجلس - انتخابات

دیگر خبرها

  • سرمربی بعدی لیورپول: الان هم می‌توانید تبریک بگویید
  • گفت‌وگوی ویژه با احسان اصولی و پاسخ به مهم‌ترین سوالات
  • زبان طنز نیشدار است
  • تست هوش ریاضی: تعداد تخم مرغ‌های باقی مانده چند عدد است؟
  • سابقه نامزدتان را در سامانه «انتخاب ایران» بخوانید
  • ژوزه مورایس نشست خبری را ترک کرد
  • مورایس از سوال درباره ستاره های سپاهان عصبانی شد و نشست را ترک کرد
  • اگر معده درد یا رفلاکس معده دارید، این مطلب را بخوانید
  • سوال و جواب‌ کوتاه از محسن هاشمی درباره خواهرش! | فیلم
  • دفترچه­ سوالات آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ (نوبت اول)